loading...
ال سی سافت وار
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
دوست دارید هفته ای هفتاد تومن پول ببرید(پس بیا اینجا و ثبت نام کن) 4 6571 mehran
بازیابی پسورد هک شده یا فراموش شده در یاهو 0 1408 saman19
یه لوگو واسه ال سی سافت وار گیر آوردم چطوریه به نظرتون ؟؟؟؟؟ 0 1181 alireza23
تبادل بنر با انواع سایت ها و وبسایت هاو وبلاگ ها 2 1743 msnco
یک هکر چگونه رمز عبور شما را هک می کند ؟ 1 2440 abdullah
آموزش کامل ویرایش فیلم با Windows Movie Maker 1 1622 mohammadwolf
آموزش بستن همیشگی تبلیغات در KMPLAYER 0 1328 reza22
آموزش حذف تبلیغات در مرورگر وب‌فریر 0 1220 reza22
آموزش حل مشکل عدم شناسایی درایو CD یا DVD توسط ویندوز 0 1457 reza22
آشنایی کامل با انواع DVD و ویژگی های یک DVD با کیفیت 0 1166 reza22
آموزش غیر فعال کردن ارتقای Windows Media Player 0 1051 admin
آموزش قرار دادن تصویر بر روی آهنگ به وسیله Windows Media Player 0 1334 admin
معرفی چند نرم افزار معروف برای ساخت انیمیشن سه بعدی 0 1092 alireza23
نرم افزار مشاهده پسوردهای ذخیره شده Password Security Scanner 1.32 0 1163 saman19
نمایش دستگاه های متصل به مودم وایرلس Wireless Network Watcher 1.77 0 1416 saman19
Mohammad بازدید : 400 پنجشنبه 06 فروردین 1394 نظرات (0)


موتورهای جستجو ابزارهای دوست داشتنی هستند, چرا؟! کافیه به این فکر کنید که موتور های جستجو چقدر سبب صرفه جویی در وقت شما آن هم در زمانهایی که آنلاین هستید برای پیدا کردن یک مقاله, کتاب, خبری خاص و... در این عرصه ی پهناور اینترنت می شوند. اما یک مسئله ای همیشه هست که سبب میشود ما در حین استفاده از موتورهای جستجو فسفر زیادی بسوزانیم و آن هم چیزی نیست جز پیدا کردن کلید واژه های مناسب و در خور موضوع مورد جستجو یمان. هر چه شما حرفه ای تر باشید و موتورهای جستجو را بهتر درک کنید فسفر کمتری برای پیدا کردن کلید واژه های مناسب خواهید سوزاند!

اما هر موتور جستجویی برای خودش یک سری خطوط دستور دارد که استفاده از آنها سبب می شود راحت تر از کلید واژه ها استفاده کنید و سریعتر و حرفه یی تر به نتایج خوبی در جستجو هایتان دست یابید, امروز قصد داریم دستورهای موتور جستجوی گوگل را معرفی کنیم .

● Allintext:
اگر در باکس جستجوی گوگل دستوری را به شکل allintext: sports entertainment وارد نمائید گوگل در نتایج جستجویش برای شما صفحاتی را به نمایش در می آورد که در متون موجود در آن صفحات حتما دو کلمه ی sports و entertainment وجود داشته باشد.

● Allinachor:
دستوری مثل allinanchor: updateblog کلیه صفحاتی که در آن عبارت updateblog به صورت لینک شده وجود دارد را می یابد.

● Cache:
کافی است دستور cache:www.google.com web را در باکس جستجوی گوگل وارد کنید, با دادن این دستور گوگل نسخه یی Cache شده یا ذخیره شده از آدرس www.google.com را به شما نمایش خواهد داد که در آن کلمه ی وب به صورت های لایت و متمایز شده در آمده است.

این دستور در اصل همان قابلیتی است که با کلیک کردن روی گزینه ی Cache در زیر نتایج جستجوی ارائه شده توسط گوگل برای شما وجود دارد. دستور :Cache سبب می شود تا نسخه یی از صفحات وب که توسط خود گوگل ذخیره سازی شده است برای شما به نمایش در بیاید, یعنی مثلا اگر تایپ کنید cache:www.updateblog.net آخرین نسخه ی ذخیره شده از آپدیت بلاگ بر روی سرورهای گوگل برای شما به نمایش در می آید.

● Link:
با این دستور می توانید به لیستی از صفحات وبی که به صفحه یی خاص لینک داده اند دسترسی پیدا کنید, برای مثال اگر دستوری مانند link:www.updateblog.net را وارد کنید گوگل لیستی از کلیه صفحات وبی که در آنها لینکی به آدرس www.updateblog.net وجود دارد را به شما ارائه خواهد کرد.

● Site:
این دستور یکی از دستورهای محبوب من است ! به وسیله ی آن می توانید جستجو را توسط گوگل محدود به یک وب سایت خاص کنید. مثلا فرض کنید می خواهید کلمه ی Google (می توانید فارسی اش را جایگزین کنید) را در آپدیت بلاگ جستجو کنید, کافی است در باکس جستجوی گوگل تایپ کنید site:updateblog.net google و بعد جستجو را آغاز کنید.

● Allintitle:
کلید واژه مورد نظر شما را در تیتر صفحات جستجو میکند, یعنی اگر دستوری مثل allintitle: sports را به گوگل بدهید, گوگل کلیه صفحاتی که در تیتر آنها کلمه ی sports موجود باشد را می یابد.

● Define:
اگر به دنبال تعریف عبارت یا واژه ی خاصی هستید کافی است آن را با دستور Define در گوگل سرچ کنید, مثلا برای اینکه به صفحاتی که حاوی اطلاعات و تعاریف در مورد بازی فوتبال هستند دست پیدا کنید کافی است دستور define:football را به گوگل برای جستجو بدهید.

● Filetype:
دستوری مثل evaluation checklist filetype:pdf برای گوگل تعیین میکند فایلهایی pdf را بیابد که در آن کلمات evaluation و checklist وجود داشته باشند.

● Group:
این دستور تنها در بخش گروه های گوگل کاربرد دارد و بوسیله آن می توانید کلید واژه یی خاص را در یک گروه خاص جستجو کنید. برای مثال اگر دستور importing group:MovableType در باکس جستجوی گروه های گوگل وارد کنید پست ها و مباحث حاوی عبارت importing در گروه MovableType گوگل برای شما به نمایش در می آید.

● info:
به وسیله ی آن می توانید به اطلاعات ذخیره شده بر روی گوگل برای یک آدرس یا همان URL خاص مثل نسخه ی ذخیره شده آن آدرس بر روی گوگل, صفحات مشابه اش, یا صفحاتی که به آن لینک داده اند و... دسترسی پیدا کنید, برای درک بهتر عبارت info:www.updateblog.net را جستجو کنید :).


● intext:
کلمات و کلید واژه های مورد نظر شما را در لابه لای متون موجود در داخل صفحات مختلف می یابد و به شما ارائه میکند مثلا دستور intext:updateblog کلیه صفحاتی که در متون موجود در آنها کلمه ی updateblog وجود داشته باشد را می یابد و به شما نمایش می دهد.

ضمن اینکه دستوری مثل intext:modern intext:artists با دستوری مثل allintext:modern artists که پیشتر در موردش توضیح دادیم یکی است و استفاده از هر دو منجر به نتایجی یکسان می شود.

● Intitle:
به وسیله این دستور می توانید همزمان کلید واژه ی خاص را در تیتر صفحات و کلید واژه یی دیگر را در متون موجود در صفحات جستجو کنید مثلا دستور spider bite intitle:symptoms را بگیرید این دستور کلمه ی symptoms را در تیتر صفحات و دو کلمه ی spider و bite را علاوه بر تیتر در لابه لای سایر متون موجود در صفحات جستجو می کند.

● Inurl:
قابلیت جستجوی کلید واژه یی خاص را در لا به لای URL های دامنه یی خاص را به شما می دهد. برای مثال دستور inurl:takedown site:www.updateblog.net به جستجوی URL های دامنه ی آپدیت بلاگ که حاوی کلید واژه ی takedown باشند می پردازد.

● Location:
استفاده از این دستور در کنار کلید واژه های مورد نظرتان نتایج جستجو را در رابطه با آن کلید واژه محدود به منطقه ای خاص می کند برای مثال دستور newspaper location:los angeles سبب می شود تا شما صفحات را بیابید که مربوط به روزنامه های شهر لس آنجلس است.

● Related:
دستور Related:URL صفحات مشابه URL مورد نظر را می یابد. مثلا دستور related:www.updateblog.net صفحات مشابه و هم سطح با آپدیت بلاگ از نظر گوگل را نشان خواهد.

● Source:
می توان با استفاده از دستور Source کلید واژه یی خاص را بر مبنای یک منبع خبری جستجو کرد. دستوری مثل mitnick source:new york times به جستجوی عبارت mitnick بر مبنای منبع خبری New York Times می پردازد.

● Stock:
با این دستور می توانید اطلاعات و اخبار مرتبط به سهام یک کمپانی را توسط گوگل بیابید مثلا دستور stock: google اخبار و اطلاعات مرتبط به سهام کمپانی گوگل را به شما نشان خواهد داد.

● Weather:
دستور مذکور برای مطلع شدن از وضعیت آب و هوای شهر یا منطقه ای خاص مورد استفاده قرار میگیرد یعنی اگر در باکس جستجوی گوگل دستور Weather: Tehran را وارد کنید می توانید از وضعیت آب و هوا در شهر تهران مطلع شوید.

● Time:
این هم دستوری دیگر است برای مطلع شدن از زمان در شهر یا کشوری خاص برای مثال با دستور time: tehran گوگل ساعت به وقت تهران را به شما اعلام خواهد کرد.

 


توجه : اینها تمامی دستورات گوگل نیستند. ولی می توان از آنها به عنوان مهم ترین و پر کاربردترین شان یاد کرد.



 

                                          

  ========================================================

 

  منبع : آموزش نرم افزار و ترفند های کامپیوتر و اینترنت

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
سلام به سایت ما خوش اومدید ما جمعی از برنامه نویسان و ترفند دانان برتر می باشیم که قصد داریم شما را با حفره های امنیتی و ترفند های مخفی و پنهان ویندوز آشنا کرده و در کنار آن هم آموزش های کاربردی در زمینه تکونولوژِی و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری برای شما خواهیم داد اگر شما هم ترفند ی بلدید که دوست دارید جایی با اسم خودتون نمایش داده بشه شک نکنید که اینجا جای شماست و می تونید ترفند های تون رو بزارید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد تغیرات محتوا و قالب سایت چیه ؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 967
  • کل نظرات : 269
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 2968
  • آی پی امروز : 375
  • آی پی دیروز : 221
  • بازدید امروز : 883
  • باردید دیروز : 592
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 28
  • بازدید هفته : 1,475
  • بازدید ماه : 14,366
  • بازدید سال : 106,955
  • بازدید کلی : 3,090,882