loading...
ال سی سافت وار
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
دوست دارید هفته ای هفتاد تومن پول ببرید(پس بیا اینجا و ثبت نام کن) 4 6561 mehran
بازیابی پسورد هک شده یا فراموش شده در یاهو 0 1407 saman19
یه لوگو واسه ال سی سافت وار گیر آوردم چطوریه به نظرتون ؟؟؟؟؟ 0 1180 alireza23
تبادل بنر با انواع سایت ها و وبسایت هاو وبلاگ ها 2 1742 msnco
یک هکر چگونه رمز عبور شما را هک می کند ؟ 1 2439 abdullah
آموزش کامل ویرایش فیلم با Windows Movie Maker 1 1621 mohammadwolf
آموزش بستن همیشگی تبلیغات در KMPLAYER 0 1327 reza22
آموزش حذف تبلیغات در مرورگر وب‌فریر 0 1219 reza22
آموزش حل مشکل عدم شناسایی درایو CD یا DVD توسط ویندوز 0 1456 reza22
آشنایی کامل با انواع DVD و ویژگی های یک DVD با کیفیت 0 1166 reza22
آموزش غیر فعال کردن ارتقای Windows Media Player 0 1050 admin
آموزش قرار دادن تصویر بر روی آهنگ به وسیله Windows Media Player 0 1334 admin
معرفی چند نرم افزار معروف برای ساخت انیمیشن سه بعدی 0 1092 alireza23
نرم افزار مشاهده پسوردهای ذخیره شده Password Security Scanner 1.32 0 1163 saman19
نمایش دستگاه های متصل به مودم وایرلس Wireless Network Watcher 1.77 0 1416 saman19
سامان سپهوند بازدید : 457 سه شنبه 08 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

اگر شما هم  از ویندوز 7 استفاده می کنید، باید به طور استراتژیک راهکارهای محافظت از داده و کاربران را برای تمامی سیستم های ویندوزبررسی نمایید. راهکارهای بسیاری وجود دارد که هر سازمانی که می تواند خواه  اعم از کوچک یا بزرگ، باید از آنها پیروی کند تا سیستم های ویندوز خود را از حملات ویروس ها، ابزارهای جاسوسی و سایر انواع بدافزار محافظت کند، استفاده از آنتی ویروس برای جلوگیری، تشخیص و حذف تمامی انواع بدافزارهایی است که قادرند به سیستم داده های شما آسیب وارد کنند.
یکی از معمول ترین روش های تشخیص ویروس طبق گزارشی که از سوی مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای (ماهر) منتشر شده، جست وجو درباره الگوهای شناخته شده یا امضای ویروس ها در میان کدهای اجرایی است. البته با افزایش تعداد و پیچیدگی حملات بدافزاری ناشناخته، امکان زیادی وجود دارد که یک کاربر توسط بدافزاری آلوده شود که هنوز شناخته نشده و امضای آن وجود ندارد. برای مقابله با چنین حملاتی که به حملات «zero –day» معروفند، باید از آنتی ویروسی استفاده کرد که روش های محافظتی پیشگیرانه را به کار می برد و ویروس های جدید را با مطالعه رفتار آنها شناسایی کرده و از اجرای آنها جلوگیری می کند. برای اینکه آنتی ویروس بتواند به درستی کار خود را انجام دهد، باید همیشه به روز شودو آخرین آپدیت های امنیتی را از شرکت سازنده خود دریافت کند. از آنجا که ویروس های جدید می توانند منتشر شوند، بسیار مهم است که از یک ساختار خودکار برای دریافت به روزرسانی آنتی ویروس خود  استفاده کنید.

یک توصیه:
ابزار جلوگیری کننده از اجرای داده ها (DEP) از اجرای کدهای اجرایی در قسمت هایی از حافظه که برای ذخیره داده در نظر گرفته شده اند، جلوگیری می کند. توصیه می شود در قسمت تنظیمات BIOS، بخش مربوط به فعال سازی پشتیبانی (DEP (NX enable را علامت زده و نیز DEP را برای تمامی برنامه ها فعال کنید. ابزار ASLR محلی از حافظه سیستم شما را که ویندوز کتابخانه های لازم سیستمی را در آنجا بارگذاری می کند، به طور تصادفی تعیین می کند. زمانی که از DEP استفاده می کنید، ASLR کار بدافزارها را برای استفاده از آسیب پذیری های امنیتی مرورگر، plugiها و برنامه ها سخت می کند.

مرور امن وب:
اینترنت به سرعت به ابزاری برای انجام بسیاری از کارهای تجاری تبدیل شده است. در نتیجه وب سایت های بی گناه به هدف نویسندگان بدافزارها تبدیل شده اند و هکرها با هدف سرقت اطلاعات محرمانه، انتشار کدهای خرابکار یا حتی ساختن botnet برای انتشار بیشتر بدافزارها و هرزنامه ها، به کاربران این وب سایت ها ضربه می زنند. هزاران سیستم هر روز به خاطر مشاهده وب سایت های معتبری که هدف حملات تزریق SQL قرار گرفته یا کدهای خرابکار در آنها جا گرفته اند، آلوده می شوند. چند راه ساده برای رهایی از این وضعیت وجود دارد.

اصلاحیه ها را نصب کنید:
هکرها بیش از گذشته بر حفره های امنیتیpluginهای شرکت هایی به جز مایکروسافت و هر محتوایی که از اینترنت دریافت می شود، تمرکز کرده اند.هکر ها  همچنان سیستم عامل را هدف قرار می دهند، اما به شکل فزاینده ای به دنبال برنامه هایی هستند که مرورگر شما برای مشاهده محتوای چندرسانه ای، اسناد و سایر انواع فایل ها لود می کند. به طور منظم وب سایت تولیدکنندگان نرم افزارهای مورد استفاده خود را چک کنید تا در صورت عرضه اصلاحیه، آن را دریافت کنید. بسیاری از تولیدکنندگان نرم افزارها، راهنمایی امنیتی نیز ارائه می دهند.

تقویت ابزار جلوگیری از اتلاف داده ها:
یکی از جرائم معمول کامپیوتری، سرقت داده های شخصی است. بنابراین شما باید با استفاده از برخی راهکارها، از افشای تصادفی داده های خود جلوگیری کنید. کنترل برنامه، شما را قادر می سازد که برنامه هایی را که کارمندان مجاز به استفاده از آنها هستند مدیریت کنید. این کار باعث می شود داده های حساس از طریق برنامه هایی مانند برنامه های به اشتراک گذاری P2P یا برنامه های پیغام فوری از سازمان شما خارج نشوند. کنترل داده ها این اطمینان را ایجاد می کند که کاربران به طور تصادفی داده های حساس را به ابزارها و برنامه های خود منتقل نمی کنند. پیاده سازی یک راه حل جلوگیری از اتلاف داده ها می تواند هزینه بر و پیچیده باشد.

مدیریت حق دسترسی کاربران:
ویندوز 7 راه های بیشتری برای اطمینان از داشتن یک محیط محاسباتی امن فراهم می کند. مایکروسافت با معرفی کنترل حساب کاربری (UAC)، کنترل بیشتری برای مدیران شبکه فراهم می آورد تا به سادگی کاربران را به کار با حساب های کاربری استاندارد وادار کنند. زمانی که UAC فعال می شود، از تغییر سطح دسترسی سیستم توسط کاربران بدون موافقت مدیر جلوگیری می کند. این کار از بسیاری از حملات بدافزاری که با استفاده از حقوق کاربران Admin کار می کنند، پیشگیری می کند. در ضمن پروسه مجوز دادن به رفتارهای امن را نیز برای مدیران ساده تر می کند.

پیشگیری از روزنه های امنیتی:
با استفاده کردن  بیشتر کارمندان از سیستم های قابل حمل، حصول اطمینان از اینکه سطح امنیتی مورد نظر شما مانند استفاده از آنتی ویروس به روز و فعال کردن فایروال در تمام این سیستم ها رعایت شده است کار بسیار سختی است. محافظ دسترسی شبکه (NAP) در ویندوز ویستا معرفی شده و همچنان یک جزء کلیدی در ویندوز 7 است. NAP برای کمک به مدیران طراحی شده است تا سلامتی سیستم های شبکه را تضمین کند، که در نهایت منجر به سلامت کل مجموعه شبکه می شود. این ابزار برای امن کردن یک شبکه در برابر کاربران خرابکار طراحی نشده است.

آموزش به کاربران:
یک سیاست امن باید شامل قوانینی باشد که از موارد زیر جلوگیری کند: دانلود فایل های اجرایی و اسناد مستقیما از اینترنت یا از طریق ای میل، اجرا یا باز کردن فایل های اجرایی، اسناد و صفحات گسترده ناخواسته، اجرای بازی های کامپیوتری یا استفاده از محافظ صفحه نمایشی که به همراه سیستم عامل وجود نداشته اند.

 

                                                                                                      

 

  ====================================================================================

 منبع : اموزش نرم افزار و ترفند های کامپیوتر و اینترنت

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
سلام به سایت ما خوش اومدید ما جمعی از برنامه نویسان و ترفند دانان برتر می باشیم که قصد داریم شما را با حفره های امنیتی و ترفند های مخفی و پنهان ویندوز آشنا کرده و در کنار آن هم آموزش های کاربردی در زمینه تکونولوژِی و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری برای شما خواهیم داد اگر شما هم ترفند ی بلدید که دوست دارید جایی با اسم خودتون نمایش داده بشه شک نکنید که اینجا جای شماست و می تونید ترفند های تون رو بزارید
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد تغیرات محتوا و قالب سایت چیه ؟؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 967
  • کل نظرات : 269
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 2967
  • آی پی امروز : 287
  • آی پی دیروز : 162
  • بازدید امروز : 808
  • باردید دیروز : 598
  • گوگل امروز : 33
  • گوگل دیروز : 31
  • بازدید هفته : 2,758
  • بازدید ماه : 11,569
  • بازدید سال : 104,158
  • بازدید کلی : 3,088,085